Welkom!

Welkom op de website van n' Streepje voor.
Deze website is ontstaan omdat ik een liefhebber van interieur en wonen ben. U vindt bij 'n Streepje voor een mix van landelijke, sobere en industriële items. De naam van deze webshop heb ik gekozen, omdat ik vind dat de klant bij mij een streepje voor heeft!
U kunt van 'n Streepje voor een goede, snelle service verwachten en voor 17.00u uur besteld is dezelfde dag verzonden. Altijd zorgvuldig én mooi ingepakt! Dat is heel handig als u iets te vieren heeft!
Regelmatig ga ik op pad om de mooie, unieke items in te kopen. Blijft u graag op de hoogte? Volg 'n Streepje voor op Facebook en Instagram voor inspiratie plaatjes van de nieuwste items!
Ondanks dat ik geen fysieke winkel heb, vind ik het belangrijk om goed persoonlijk contact met de klant te hebben. Stel gerust uw vraag via het contactformulier of mail naar info@streepjevoorwonen.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Heeft u een mooi artikel gezien maar wilt u het liever eerst in het echt bekijken? Ook dat kan! Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom!
Bent u tevreden over de levering? Maak me blij en plaats een review op google of in het gastenboek.
We wensen u veel plezier!
Groetjes,
Marjan